Paint Shoes Not Walls: Сватбени емоции

вторник, 10 юни 2014 г.

Сватбени емоции

С наближаването на летните месеци рисуваните кожени кецове останаха малко на заден план. Основната причина беше фактът,че ако ги носиш повече от 2 часа през деня просто пощуряваш от жега, ето защо реших да пробвам дали със същия ефект мога да нарисувам и платнени кецове.
Имах страхотен повод - а именно сватбата на сестра ми. Освен практичния подарък ми се искаше да им подарим и нещо, което ще остане за спомен. Ето защо прибягнах към 2 чифта платнени кецове, на които реших да изрисувам мъжки костюм (за младоженеца) и сватбена рокля (за младоженката).
За младоженеца взех черни кецове, езикът на които боядисах в бяло (погълна неимоверно много боя, въпреки фиксирането с ютия, трябваше да мина около 10тина пъти с четка, за да заприлича на бяло). От страни очертах мъжко сако и купих черни връзки, за да може, когато кецовете са вързани, панделките да изглеждат като папионка върху бяла риза. От едната страна на сакото нарисувах джоб, в който изрисувах символ от сватбената покана с имената на двамата и датата на сватбата:








Кецовете на младоженката реших да са с булчинска рокля, като връзките трябваше да имитират гърба на корсета. Купих специална перлена боя, която се нанасяше като капчици и придаваше блясък. И тук смених връзките, използвах сатенена лента, за да изглеждат по-елегантни:





А за да може двата чифта да се допълват един друг на петата на дамските кецове изписах "I do", а на мъжките "me too":

А кецовете влязоха в употреба още на самата сватба:

Няма коментари :

Публикуване на коментар